imkanlar
Kas 2019
36. Atatürk’ü Anma Koşusu ve Yürüyüşü

Değerli İTÜ'lüler,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz “Atatürk’ü Anma Koşusu ve Yürüyüşü” bu yıl 36. kez düzenlenecektir.

08 Kasım 2019 Cuma günü saat 11.30’da başlayacak koşuya katılım için 08 Kasım 2019 Cuma günü saat 11.00’e kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Koşu, kısa ve uzun olmak üzere iki parkurda yapılacak olup, parkurlar ile ilgili güzergah bilgilerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Tüm İTÜ’lülerin katılımını bekliyor ve Atamızı vefatının 81. yılını saygıyla anıyoruz.

ETKİNLİK PROGRAMI

09:30 - 11.00

Tişörtlerin Dağıtılması (Merkez Spor Salonu)

Koşunun Başlangıcı (Merkez Spor Salonu Önü)